Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

MADISON 26' RAGE DISC 14V. SININEN

Uudistunut Rage 26 on laadukas ja ajo-ominaisuuksiltaan loistava maastopyörä. Pyörässä on täysin uusi moderni MTB -runko. Moderni ja täsmällinen Shimano 2x7 -vaihteisto Revoshift -vaihtimilla on todella helppokäyttöinen junioreilla. Zoom -levyjarrut pysäyttävät tehokkaasti kaikissa olosuhteissa. Zoom preload -joustohaarukka tasoittaa menoa maastossa ja pompuissa. Leveät MTB Race -renkaat rullaavat kevyesti ja tarjoavat varman pidon.

Modernit MTB Dirt -istuin, powergrip -kädensijat ja flat-polkimet soveltuvat täydellisesti sporttisempaan nuorten pyörään. Kaikki rungon ja komponenttien mitoitukset on optimoitu junioripyöräilijälle. Nuori aidosti nauttii ja pyöräilee turvallisesti.  Erinomainen valinta nuorison yleispyöräksi tai maastoon. Ehdottomasti kotikulmien upein maasturi!

Käyttäjäkokosuositus: 135 - 160cm

Luotettavaa tekniikkaa
Jokainen Madison komponentti on tarkoin valittu ja testattu. Pyörän alumiinikammet, kaksoisseinämävanteet, navat, keskiö ja muut osat ovat kaikki laadukkaita ja kestävät käytössä.

Valmiiksi varusteltu
Ragessa on säädettävä seisontatuki, soittokello ja heijastimet vakiovarusteena. Pyörää on helppo varustella oman käyttötarpeen mukaan valmiiden asennuspaikkojen ansiosta.  

Turvallinen valinta
Madison on kotimainen pyörämerkki. Pyörät on suunniteltu ja valmistettu pohjolan vaativiin olosuhteisiin. Kaikilla pyörämalleilla on 12 vuoden runkotakuu ja 2 vuoden takuuaika muilla komponenteilla.

 • Väri: Sininen
  Runkomateriaali: HiTen, MDN sport design
  Runkokorkeus: 35cm
  Etuhaarukka: Zoom CH-327 DB
  Vaihteisto: Shimano TY 300 2x7 / Revoshift
  Jarrut: Zoom DB-280 levyjarrut 160mm
  Vanteet: MDN Kaksoisseinämä alumiini 26”
  Renkaat: MGH 26”x2,10
  Istuin: MGH dirt style
  Ohjaintanko: MTB style 620mm, oversize
  Ohjainkannatin: Leadtec A-Head set 50mm
  Kädensijat: MGH powergrip
  Kampisarja: Prowheel 34/42T 170 mm alu
  Polkimet: MGH MTB flat design
  Lokasuojat: -
  Lukko: -
  Muuta: Säädettävä seisontatuki, heijastimet,
  soittokello
  Paino: 16 kg
  Kokosuositus: 135-160cm
Hinta:299.00 €349.00 €

Suosittelemme myös

Tunturi E275 SÄHKÖMAASTOPYÖRÄ

tunturi-e275-sahkomaastopyora-mattaharmaa-vihrea-shimano-moottori-2020.jpg&width=280&height=500
Urheilulliseen ajoon suunniteltu sähkömaastopyörä! Tunturi e275 on varustettu maastopyöriin kehitetyllä Shimano E7000 -sähkömoottorilla, josta löytyy vääntöä 60 Nm. Poljettaessa moottorista välittyy Shimanolle ominainen tarkka mutta pehmeä tuntuma. Siitä löytyy tarpeeksi tehoa haastaviin maastoihin,..
Hinta: 2 799.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »