820x312-parasta-paikallista.png

Pieksämäkeläinen perheyritys osaksi Euronics-ketjua

Pieksämäellä yli 50 vuoden ajan toiminut Sähköpari Oy pukee ylleen Euronicsin sinisen värimaailman helmikuussa 2021, kun perheyrityksen oven yläpuolelle asetellaan tuttu Euronics-kyltti. Kinnusen perheen luotsaama yritys on myynyt kodintekniikkaa Pieksämäellä jo yli 10 vuoden ajan, Sähköpari Oy huomattavasti pidempään.

Tuttua palvelua tutusta paikasta

Sähköpari Oy on palvellut pieksämäkeläisiä asiakkaitaan samassa osoitteessa Länsiväylällä jo yli 50 vuoden ajan. Samat tutut palvelut ovat saatavilla jatkossakin, mikä täydentää Euronicsin palveluvalikoimaa kotiinkuljetuksista aina asennuksiin saakka.

Euronics Pieksämäen henkilökuntaan kuuluu asiantuntevan myyntihenkilöstön lisäksi ammattitaitoisia sähkö- ja LVI-asentajia, jotka voivat suorittaa myös vaativammat kodinkoneiden asennukset, kuten liesien ja astianpesukoneiden liitännät. Kyseessä on täysi avaimet käteen -palvelu, jota asiakaskunta arvostaa nykyään enenevissä määrin: “Laitteiden monimutkaistuessa ja kehittyessä sormi menee suuhun lähes keneltä tahansa, kun toiminnallisuuksia on jo ihan tavallisissa kodinkoneissakin enemmän kuin 10 vuotta sitten, joten avaimet käteen -palvelu on suuressa suosiossa”.

Valikoima laajenee myymälän seinien ulkopuolellekin

Uutena Sähköpari tarjoaa Euronics-verkkokaupan kautta Varaa & nouda -palvelua. “Etämyynti on lisääntynyt todella paljon, enkä usko että se on mihinkään katoamassa. Varaa & nouda -palvelu tuo verkkokaupan valikoiman ja myymälähenkilökunnan asiantuntemuksen tuotteiden käyttöönotossa yhteen, mikä on korvaamaton apu monelle asiakkaalle. Pelkästään verkosta tilaamalla asiakas voi kokea saaneensa huonon tuotteen, mikäli sen käyttöönotto on hankalaa, eikä apua useinkaan ole saatavilla. Me voimme tehdä esimerkiksi esiasennuksen älytelevisioon samalla kun toimitamme sen asiakkaan kotiin.” Sitä on verkkokaupan ja myymälän sulava yhteistoiminta. Euronicsin tuotevalikoiman lisäksi Sähköparin pitkältä historialta tuttu sähkötarvikkeiden ja valaisimien valikoima säilyy ennallaan, joten Euronics Pieksämäen asiantuntemus todellakin ulottuu laajalle.

Tervetuloa uudistettuun Euronics Pieksämäelle!