Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tekniset oli ensimmäinen kodintekniikka-alan yritys, jonka palvelu sai Avainlippu-merkin käyttöoikeuden. Olemmekin ylpeitä, että yli kolmekymmenvuotinen historiamme noteerattiin tällä kunnianosoituksella.

Huoletonta turvaa tekniikalle

Kodintekniikka-alan tuotteilla on valmistajan myöntämä takuu. Valmistajan myöntämä takuu päättyy aikanaan ja sen jälkeen mahdolliset korjauskustannukset jäävät vastuullesi, ellet ole hankkinut Jatkoturvaa.

Säästä kukkaroasi yllättäviltä kustannuksilta!

Yllättävän rikkoutumisen tapahtuessa, Jatkoturva korvaa korjauksen tai tuotevaihdon Lue lisää ja tutustu ehtoihin esitteestämme. Klikkaa tästä>>

Nauti nyt – maksa myöhemmin

Haluatko maksaa ostoksesi nyt vai myöhemmin? Entä haluatko turvata tuotteiden ostohinnan mahdollisten hintamuutosten varalta?

Tuohi Mastercard -kortti antaa jokaiselle ostoksellesi joustavasti maksuaikaa sekä vakuttaa sillä maksetut tuotteet hinnan muutosten varalta. Tämä tarkoittaa sitä, että maksat tuotteesi myöhemmin ja jos joku myy samaa tuotetta halvemmalla, saat välirahan takaisin! Tällöin voit ostaa turvallisin mielin vaikka ennen alennusmyyntejä.

Tuohi Mastercard rahoitusehdot

Helposti kotiin kuljetettuna – myös vanhojen pois vienti

Isot kodinkoneet ja esim. suuret taulutelevisiot saattavat aiheuttaa hankaluuksia kotiinkuljetuksen osalta. 
Me Teknisillä toimitamme ostamasi tuotteet nopeasti ja turvallisesti haluamaasi osoitteeseen edullisesti.
Viemme myös mennessämme vanhat koneet uusien alta pois ja hoidamme asianmukaisen kierrätyksen.

Kätevästi valmiiksi asennettuna

Meiltä Teknisiltä saat hankkimasi tuotteen toimintakuntoon asennettuna. Liedet, astianpesukoneet, pesukoneet sekä kylmälaitteet asennamme kätevästi valmiiseen paikkaan edullisesti.
Viihde-elektroniikan kytkentäasennukset onnistuvat helposti ammattilaisiltamme.
Myymälöissämme esiasennamme myös tietotekniikan laitteet käyttövalmiiksi.