Näin autamme

Kodintekniikan perässä on turha mennä merta edemmäs. Tuttu, paikallinen kauppiaasi tarjoaa kattavan, suomalaiseeen makuun valitun tuotevalikoiman aina kilpailukykyiseen hintaan.

Yli 30 vuotta kodintekniikkakauppaa on opettanut meille, mitä suomalaiset kodintekniikaltaan vaativat, ja mikä tuottaa eniten harmaita hiuksia. Siksi me haluamme palvella joka ikisessä asiassa. Niin sopivan tuotteen valinnassa, kotiinkuljetuksessa, asennuksessa kuin käyttökoulutuksessa.


Tiesitkö

Aina on joku joka osaa vastata

Ja se ei ole ihan pieni juttu se. Eli voit kääntyä paikallisen luottohenkilösi puoleen asiassa kuin asiassa. Paikan päällä, puhelimitse tai netin välityksellä.

Valikoima

Yli 30 vuotta kodintekniikkakauppaa on opettanut meille mitä suomalaiset arvostavat. Siksi osaamme valita tismalleen suomalaiseen makuun sopivan tuotevalikoiman.

Palvelua Aasta Ööhön

Kokemuksesta tiedämme myös mitkä asiat kodintekniikassa aiheuttavat harmaita hiuksia. Siksi me haluamme auttaa niin sopivan tuotteen valinnassa, kotiinkuljetuksessa, asennuksessa kuin käyttökoulutuksessakin.

Hinta

Ketjuostojemme ansiosta kykenemme takaamaan aina kilpailukykyiset hinnat tuotteillemme. Eli hinnankaan perässä sinun ei tarvitse juosta paikallista myymälää kauemmaksi.

Palvelut

Sähköpari oy on täyden palvelun talo. Meiltä saat kaikki kodinkoneet kotiinkuljetettuna ja asennettuna. Tarvittaessa valtuutettu sähkö- ja putkiasentaja löytyy saman katon alta. Asennamme kodinkoneet, viritämme televisiot, myös pienemmät kodin sähkö- ja putkityöt onnistuvat.

Sähkö- tai putkiasentajan kotiisi voit tilata käymällä myymälässä, soittamalla p. 0207 291800 tai sähköpostilla teknisetpmk(a)sahkopari.fi.

Kodinkoneiden asennushinnaston löydät tästä:

Sähköparin palvelut

Takuukäytännöt


 

820x312-parasta-paikallista.png