Myyntiehdot.

Tuotetiedot
Tuotetiedot voivat vaihtua jonkin verran, johtuen mallimuutoksista tai -päivityksistä. Tuote ei välttämättä täysin vastaa tuotekuvassa tai -tiedoissa olevaa tuotetta.

Tuotteet
Varastovalikoimaamme kuuluu lisäksi tuhansia verkkokaupastamme puuttuvia erikoistuotteita. Etsiessäsi jotain tiettyä tuotetta, voit aina soittaa myymäläämme ja kysyä saatavuutta.

Hinnat
Verkkokaupan hinnat ovat verollisia ALV 24%. Selvissä hintavirhetapauksissa Sähköpari Oy voi vedota erehdykseen, jos kyseessä on ollut ilmeinen virhe, että kuluttajan olisi pitänyt ymmärtää virheen olemassaolo. Esimerkiksi 500e polkupyörää myydään erehdyksen vuoksi 50 eurolla.

Laskutusmyynti
Valtio,kunnat, seurakunnat, tilin avanneet ja vakavaraiset positiiviset luottotiedot omaavat yritykset saavat ostoksensa laskuun.
Laskutusasiakkaita pyydämme aina selvästi ilmoittamaan laskutuksesta tilauksen yhteydessä. Yksityishenkilöille ja yhdistyksille myymme ainoastaan käteisellä, postiennakolla tai ennakkolaskulla. Maksutapa ei vaikuta postikuluihin eikä tuotteiden hintoihin.

Pientoimituslisä

Lähetämme alle 30€ tilaukset ainoastaan poikkeustapauksissa. 
 

Toimitustapa
Perille jakelu, Matkahuolto, Posti, Nouto.

Toimitusaika

Toimitusaika normaalisti noin 1-2 viikkoa tilauksesta tai tuotteen maksusta. Toimitusaika kyselyt suoraan varastosta puh. 0207-291803 tai verkkokauppa@sahkopari.fi. Kiireellisissä tapauksissa sovi toimitusajasta myyjämme kanssa. Useimmiten pystymme hoitamaan kiireelliset tilaukset 1-3 arkipäivässä.

Lähetyskulut

  • Toimitus ja pakkauskulut Postin tai Matkahuollon kautta 12,90.-

  • Kirjekuori tai pienpaketti toimitus (kirje max 500g) 6,90.-

  • Yli 400€ tilaukset toimitamme aina rahtivapaasti

  • Posti- tai matkaennakko +5.-

  • Ulkomaille toimitus hinnoitellaan tapauskohtaisesti erikseen
  • Nouto Pieksämäen tai Varkauden myymälästä 0.-

Hintaan sisältyy pakkaus- ja vakuutusmaksut. 

Posti luovuttaa postiennakkolähetykset vain käteismaksuja vastaan. Voit hakea pakettisi myös postistasi 2 viikon kuluessa sen saapumisesta.

Jos tuote on rikkoutunut kuljetuksessa tee postissa tai matkahuollossa vahinkoilmoitus ja varmista, että vahinkoilmoitus-lomake lähetetään myös meille osoitteella: Sähköpari Oy, Kaaritie 12, 76150 Pieksämäki.


Vaihto- ja palautusoikeus
Kaikilla tuotteillamme on alkuperäispakkauksessa ja käyttämättömänä 14 päivän vaihto- tai palautusoikeus. Se koskee kuitenkin vain täysiä pakkauksia. Vaihto- tai palautusoikeutta ei ole erikoistilauksesta teetetyillä tai hankituilla tuotteilla. Vaihdon tai palautuksen yhteydessä on esitettävä ostokuitti . Palautusosoite on:

Sähköpari Oy
Kaaritie 12
76150 PIEKSÄMÄKI

Asiakas vastaa postikuluista vaihdon tai palautuksen yhteydessä. Vaihto tai palautus onnistuu myös Pieksämäen tai Varkauden myymälässä.

Laita mukaan ostokuitti/kopio tai laskunumero sekä yhteystietosi.

Takuu
Kaikki myymämme tuotteet ovat tarkastuskeskusten hyväksymiä ja niillä on vähintään 1 vuoden takuu.

Maksutavat

Ennakkolasku sähköpostiin. Tuote lähetetään, kun suoritus näkyy järjestelmässämme.
Posti- tai matkaennakko. Maksat tuotteen noudettaessa. Lisämaksu +5.-
Nouto myymälästä, Pieksämäki / Varkaus.  Voit maksaa tuotteen pankkikortilla tai käteisellä noudon yhteydessä.