Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Myyntiehdot.

Tuotetiedot
Hinnastossa olevat tuotetiedot voivat hinnaston voimassaoloaikana vaihtua jonkin verran, johtuen mallimuutoksista ym. muutoksista.

Tuotteet
Varastovalikoimaamme kuuluu lisäksi tuhansia verkkokaupastamme puuttuvia erikoistuotteita. Etsiessäsi jotain tiettyä tuotetta, voit aina soittaa myymäläämme ja kysyä saatavuutta.

Hinnat
Verkkokaupan hinnat ovat verollisia ALV 24%. Selvissä hintavirhetapauksissa Sähköpari Oy voi vedota erehdykseen, jos kyseessä on ollut ilmeinen virhe, että kuluttajan olisi pitänyt ymmärtää virheen olemassaolo. Esimerkiksi 500e polkupyörää myydään erehdyksen vuoksi 50 eurolla.

Laskutusmyynti
Valtio,kunnat, seurakunnat, tilin avanneet ja vakavaraiset positiiviset luottotiedot omaavat yritykset saavat ostoksensa laskuun.
Laskutusasiakkaita pyydämme aina selvästi ilmoittamaan laskutuksesta tilauksen yhteydessä. Yksityishenkilöille ja yhdistyksille myymme ainoastaan käteisellä, postiennakolla tai ennakkolaskulla. Maksutapa ei vaikuta postikuluihin eikä tuotteiden hintoihin.

Pientoimituslisä

Alle 100€ tilauksista perimme 5€ pientoimituslisän. Lähetämme alle 30€ tilaukset ainoastaan poikkeustapauksissa. 
 

Toimitustapa
Perille jakelu, Matkahuolto, Posti, Nouto.

Toimitusaika

Toimitusaika normaalisti noin 1 viikko tilauksesta tai tuotteen maksusta. Toimitusaika kyselyt suoraan varastosta puh. 0207-291803 tai verkkokauppa@sahkopari.fi. Kiireellisissä tapauksissa sovi toimitusajasta myyjämme kanssa. Useimmiten pystymme hoitamaan kiireelliset tilaukset 1-3 arkipäivässä.

Lähetyskulut

  • Lähetys- ja pakkausmaksu kiinteä 14€.

  • Pienpaketti toimitusmaksu (kirje max 500g) kiinteä 7€.

  • Yli 600€ tilaukset toimitamme aina rahtivapaasti.

  • Ennakkopalkkio: 5€  (Esim. postiennakolla tilattuna kokonaistoimituskulut 19,00 €)


Hintaan sisältyy pakkaus- ja vakuutusmaksut. 

Posti luovuttaa postiennakkolähetykset vain käteismaksuja vastaan. Voit hakea pakettisi myös postistasi 2 viikon kuluessa sen saapumisesta.

Jos tuote on rikkoutunut kuljetuksessa tee postissa tai matkahuollossa vahinkoilmoitus ja varmista, että vahinkoilmoitus-lomake lähetetään myös meille osoitteella: Sähköpari Oy, Kaaritie 12, 76150 Pieksämäki.


Vaihto- ja palautusoikeus
Kaikilla tuotteillamme on alkuperäispakkauksessa ja käyttämättömänä 14 päivän vaihto- tai palautusoikeus. Se koskee kuitenkin vain täysiä pakkauksia. Vaihto- tai palautusoikeutta ei ole erikoistilauksesta teetetyillä tai hankituilla tuotteilla. Vaihdon tai palautuksen yhteydessä on esitettävä ostokuitti . Palautusosoite on:

Sähköpari Oy
Kaaritie 12
76150 PIEKSÄMÄKI

Asiakas vastaa postikuluista vaihdon tai palautuksen yhteydessä. Vaihto tai palautus onnistuu myös Pieksämäen tai Varkauden myymälässä.

Laita mukaan ostokuitti/kopio tai laskunumero sekä yhteystietosi.

Takuu
Kaikki myymämme tuotteet ovat tarkastuskeskusten hyväksymiä ja niillä on vähintään 1 vuoden takuu.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuston kautta. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna. Luottokunnan maksuista provisio 2%.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Sähköpari Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai Mastercard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy

y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.