Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Omron E3 INTENSE KIVUNLIEVITTÄJÄOM­RON E3 In­ten­se ki­vun­lie­vit­tä­jä


OMRON E3 Intensen tarjoama kivunlievitys helpottaa lihas- ja nivelkipuja. Kivunlievitys perustuu TENS-teknologiaan. Hoito on ihon kautta tapahtuva hermostimulaatio, jossa pienitaajuiset sähköimpulssit aktivoivat kehon omia, kipua lievittäviä mekanismeja. TENS-teknologia lievittää kipua lääkkeettömästi ja ilman sivuvaikutuksia.


TENS-me­ne­tel­mä vai­kut­taa kol­mel­la ta­val­la:


  •     Estää aivoille lähteviä kipuviestejä.
  •     Vapauttaa elimistöön endorfiineja.
  •     Lisää verenkiertoaKi­vun lie­vi­tys


TENS-hoidon tulee tuntua miellyttävältä. Jos hoito tuntuu epämiellyttävältä, vaihda elektrodien paikkaa, hoidon voimakkuutta tai hoito-ohjelmaa.

Ihmiset reagoivat eri tavalla hoitoon. Jotkut käyttäjät tuntevat helpotuksen jo ensimmäisestä kerrasta, joillakin kipu lieventyy useamman käyttökerran jälkeen. Kaikki ihmiset eivät kuitenkaan saa vastetta TENS-hoidosta. Hoito-ohjelmia, elektrodien paikkaa ja hoidon voimakkuusastetta vaihtelemalla voi löytää itselleen sopivan kivunlievityksen.

Lait­teen käyt­tö:


Elektrodit sijoitetaan iholle kipukohdan ympärille ja laitteesta valitaan sopiva hoito-ohjelma. Sen jälkeen hoito aloitetaan matalalla voimakkuudella ja voimakkuusastetta nostetaan vähitellen käyttäjälle sopivaksi. Hoitoaika on 15 minuuttia. Laite sammuu automaattisesti hoitoajan jälkeen. Suositeltu hoitoaika on enintään 30 minuuttia (2x15 min.). Suositeltu hoito vuorokaudessa enintään 3 hoitokertaa (yhteensä 90 min.).

LongLife-elektrodeja voi käyttää jopa 150 kertaa. Kun elektrodien geelimäinen liimapinta ei enää tartu riittävästi ihoon tai niihin on tarttunut likaa, voidaan ne pestä.


Ke­nel­le lai­te so­vel­tuu:


Tärkeät turvallisuutta koskevat varotoimet ja varoitukset löytyvät ohjekirjasta (sivu 4-5), joka on ladattavissa tältä tuotesivulta. Osiosta löytyvät tarkemmat tiedot siitä, kenelle laite soveltuu ja mitä asioita on mahdollisesti otettava huomioon ennen laitteen käyttöä.


Lisätiedot:


  •     Kuusi valmista ohjelmaa kehon eri hoitoalueille
  •     Kolme eri käsittelytapaa (naputtelu, vaivaus, hieronta)
  •     Pakkauksen sisältö: laite, paristot, elektrodit (2 kpl), elektrodien pidike, johdot, säilytyspussi, vyöklipsi ja käyttöopas.
  •     Takuu 3 vuotta
Hinta:119.00 €