Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Polar A370 VedenpitäväPolar A360 -fitnessmittari. Mittaa sykkeen ranteesta

Tämä vedenpitävä fitnessmittari on ensimmäinen laite, joka sekä mittaa sykkeen ranteesta että antaa Polarin henkilökohtaisia harjoitusohjeita ja seuraa ympärivuorokautisesti aktiivisuutta. Siinä on myös älykellotoimintoja, kuten älykkäät ilmoitukset ja värikosketusnäyttö.

Aktiivisuusopas

Näyttää, kuinka aktiivinen olet ollut päivän aikana, ja antaa käytännöllisiä ohjeita, kuten ”kävele 50 minuuttia tai hölkkää 20 minuuttia”, joiden avulla saavutat päivittäisen aktiivisuustavoitteesi haluamallasi tavalla. Saavuta tavoitteesi joko nopeasti intensiivisellä harjoittelulla tai olemalla aktiivinen pitkin päivää. Saavuta tavoitteesi juuri sinulle sopivalla tahdilla.

Aktiivisuuden vaikutus

Ranneke palkitsee sinut antamalla palautetta päivittäin, viikoittain ja kuukausittain kertoen, miten harrastamasi liikunta edistää terveyttäsi. Voit tarkistaa edistymisesi Polar Flow -sovelluksesta tai -verkkopalvelusta.

Älykkäät kalorit

Laskee kuluttamiesi kalorien määrän henkilökohtaisten tietojesi eli painon, pituuden, iän, sukupuolen ja aktiivisuutesi intensiteetin perusteella. Kalorien kulutuksen laskenta on tarkinta silloin, kun käytät rannesykemittaria harjoitusten aikana. Laskuri huomioi myös liikuntamuodon, mikä mahdollistaa entistä tarkemmat ja paikkansapitävämmät tulokset.

Kuntotesti (edellyttää H7-sykesensoria)

Viisi minuuttia kestävä testi, joka mittaa aerobisen kunnon leposykkeen, sykevälivaihtelun ja antamiesi taustatietojen perusteella. Tekemällä testin säännöllisesti voit seurata omaa edistymistäsi.

Sykeharjoittelu

Näyttää nykyisen sykkeesi ja sen, millä sykealueella olet. Näin voit säätää harjoittelusi juuri sopivan tehokkaaksi saavuttaaksesi tavoitteesi. Voit määrittää omat harjoitustavoitteesi tai -suosikkisi ja saat ohjausta, jonka avulla voit liikkua juuri sinun tavoitteeseesi sopivalla teholla.

Harjoituksen vaikutus

Saat yksityiskohtaista palautetta heti suorituksen jälkeen. Palautteen avulla opit ymmärtämään, miten harjoituksesi paransi kuntoasi. Harjoituksen vaikutus -toiminto neuvoo, miten saat vaihtelua harjoitteluun muuttamalla harjoittelun tehoa ja kestoa.

Lajiprofiilit

Polar tarjoaa yli sata urheilulajia, joista voit valita harjoitustasi vastaavan lajin. Jokaista lajia varten on lajikohtaiset raportit ja palautteet. Kaikki lajiprofiilit perustuvat tiettyyn logiikkaan, ja niiden avulla saat tarkimmat tiedot esimerkiksi kulutettujen kalorien määrästä. Hallitse omia lajiprofiilejasi Flow-verkkopalvelussa.

Running Program

Harjoittele juoksutapahtumaa varten Polar Flow'n henkilökohtaisen ja mukautuvan harjoitussuunnitelman avulla. Valitse tavoitteeksi 5 km, 10 km, puolimaraton tai maraton ja saat sinulle sopivan, kokonaisvaltaisen harjoitusohjelman, joka auttaa saavuttamaan tavoitteesi.

Sleep Plus

Polarin uusi edistynyt unenseurantateknologia antaa arvokasta tietoa nukkumisestasi. Se seuraa liikkeitäsi äärimmäisen tarkasti ja tarjoaa kattavan yleiskuvan unen laadusta.

Harjoittelua rannesykemittarin kanssa

Sykemittarin kanssa harjoittelu on kätevämpää kuin koskaan: kiristät vain ranneketta, ja olet valmis aloittamaan harjoittelun. Harjoittele oikealla teholla ja hyödynnä ohjausta, joka auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi.

Ympärivuorokautinen aktiivisuuden seuranta

Seuraa aktiivisuuttasi ympäri vuorokauden ja saat samalla käytännöllistä tukea päivittäisten aktiivisuustavoitteidesi saavuttamiseksi.

Värisevät älykkäät ilmoitukset

Pysy ajan tasalla vastaanottamalla puhelimen ilmoitukset ranteeseesi. Näin tiedät, jos sinun tarvitsee pysähtyä.

Nopeus ja matka

Lähde lenkille tai kävelylle ja mittaa nopeutesi ja kulkemasi matka ranteen liikkeiden perusteella – ulkona tai sisätiloissa.

Askeleet ja matka

Seuraa askeleitasi ja laskee niiden perusteella kulkemasi matkan.

Älykkäät kalorit

Kertoo kuluttamiesi kalorien tarkan määrän. Laskee kuluttamiesi kalorien määrän henkilökohtaisten tietojesi (painon, pituuden, iän ja sukupuolen) sekä päivittäisen aktiivisuutesi ja sykepohjaisen harjoittelun perusteella.

Uni

Aktiivisuusmittari seuraa automaattisesti unesi kestoa ja laatua. Tutki nukkumistapojasi Polar Flow -verkkopalvelussa ja -sovelluksessa.

Mitat

Paino 31,7 g (S), 33,7 g (M), 37,3 g (L)
Rannekkeen paksuus 13,5 mm
Rannekkeen leveys 23,5 mm

Tekniikka

Vedenkestävä (WR30)
Laajakulmainen TFT-täysvärinäyttö, jossa on kapasitiivinen kosketusnäyttö

Näytön tarkkuus 80 x 160 pikseliä (RGB)
Näytön koko 13 mm x 27 mm

Polarin oma optinen sykemoduuli (2 vihreää merkkivaloa, 1 fotodiodi, analoginen etupää)
Ladattava 100 mAh:n paristo
Paristo kestää jopa 2 viikkoa ympärivuorokautisessa aktiivisuuden seurannassa, kun harjoitusta on 1 tunti päivässä (ja kun älykkäät ilmoitukset eivät ole käytössä).

Liitettävyys

Helppo synkronoida langattomasti Bluetooth® Smart -yhteydellä Polar Flow -sovellukseen
Micro USB -liittimen kautta voi ladata ja synkronoida tietoja PC- ja Mac-tietokoneelle Polar FlowSync -ohjelmalla
Yhteensopiva seuraavien kanssa:
* tietokone, jossa on käyttöjärjestelmänä Mac OS X10.6 tai uudempi tai Windows XP, 7, 8, 10
* Polar Balance -älyvaaka
* H7-sykesensori
* Apple Health Kit-, Google Fit-, MyFitnessPal- (iOS-käyttäjät) ja MapMyFitness
* matkapuhelimet, joissa on käyttöjärjestelmänä iOS7 tai uudempi tai Android 4.3 tai uudempi
* Kaikki yhteensopivat puhelimet mainitaan täällä

Päivitettävä ohjelmisto

Käyttöliittymän kielet: englanti, espanja, portugali, ranska, tanska, hollanti, ruotsi, norja, saksa, italia, suomi, puola, venäjä, kiina (yksinkertaistettu), japani

Löydä oma kokosi

Tämän koko-oppaan avulla voit mitata ranteesi ja löytää juuri sinulle oikeankokoisen Polar A360 -rannekkeen. Lue myös, miten Polar A360 -ranneke säädetään oikein.

Hinta:199.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
Musta M/L
Musta S
Valkoinen M/L
Valkoinen S