Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Jordan soft clean plus sähköhammasharja

Jordan Clean Plus -sarjan uuden sukupolven sähköhammasharjat pitävät suun hygienian kunnossa SoftClean™-teknologian avulla. Ne toimivat tutulla oskillointitekniikalla, joka puhdistaa hampaat helposti ja tehokkaasti.

Jordan Clean Plus on varustattu ainutlaatuisella Litium-akulla, jolla harjaat yhdellä latauksella 4 viikkoa (120min). Tässä mallissa latausaika täyteen on n. 17 tuntia. Litium-akku mahdollistaa jatkuvan täyden tehon käytön koko sen varauksen ajan ja enää ei siis tarvitse ladata harjaa akun varauksen ollessa puolessa välissä kun teho ei riitä puhdistamaan hampaita, kuten NiMh-tekniikan akuilla varustetuissa sähköhammasharjoissa. Akun ilmaisin näyttää, milloin hammasharja kaipaa latausta ja kun akku on ladattu täyteen. Jordan Clean Plus sähköhammasharjassa on 2 nopeutta: Normaali (8800 rpm) ja Sensitive (hellävarainen) (7200 rpm), joiden avulla hampaat puhdistuvat tarkasti ja hellävaraisesti. 

Harjassa on 2 minuutin ajastin (20, 60, 90, 120sek) ja merkkivalo ilmaisee alhaisen lataustason. SoftClean™-teknologia perustuu tehokkaiden harjasten ainutlaatuiseen yhdistelmään yhdessä pienessä harjauspäässä. Harjauspäiden harjakset on jaettu kolmeen erityiseen puhdistusvyöhykkeeseen, ja harjakset puhdistavat plakin myös hampaiden väleistä sekä ienrajasta hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Pieni, ovaalinmuotoinen harjauspää on optimoitu puhdistamaan hampaat yksi kerrallaan. SoftClean -teknologia varmistaa, että hampaat puhdistetaan erittäin perusteellisesti ja hellävaraisesti. Jordan Clean Plus-mallin litiumiakku kestää yhdellä latauksella 4 viikkoa (120min harjausta). Akun ilmaisin näyttää, milloin hammasharja kaipaa latausta. 

Sähköhammasharjan mukana toimitetaan yksi tavallinen Clean -harjauspää. 

  • Akun kesto 4 viikkoa
  • Akun latauksen ilmaisin
  • 2 minuutin ajastin
  • 2 eri nopeutta; normaali ja sensitive
  • Takuu 2 vuotta
Hinta:49.90 €