Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

ULVANG CHAMPION HALF ZIP Merinovillapaita

Iivo Niskasen 50 kilometrin Olympiavoiton kunniaksi suunniteltu ja valmistettu, huippusuosittuun RAV-villapaitaan perustuva 100% merinovillapaita.

  • Iivo Niskasen Olympiakullan kunniaksi suunniteltu 
  • Materiaali 100% merinovillaa
  • Korkea, vetoketjulla toimiva kaulus
  • Pitkät hihat peukaloaukoilla
  • Unisex-koot, sopii miehille ja naisille

Äärimmäisen pehmeä ja lämmin 100% merinovillapaita on erittäin monikäyttöinen. Paidassa on perinteisen RAV-mallin tapaan korkea, vetoketjulla toimiva kaulus joka suojaa myös leukaa tehokkaasti. Pitkät hihat pitää ranteet lämpimänä ja peukaloaukkojen ansiosta hihat pysyy hyvin paikoillaan myös takin alla. Kylmemmillä ilmoilla hihat on mukava sujauttaa jopa hanskojen sisään tuomaan lisälämpöä. Näitä ominaisuuksia myös mestari itse arvostaa! Materiaalinsa ansiosta paita joustaa hyvin ja on miellyttävän tuntuinen – pitkäkuituinen merinovilla ei ärsytä tai kutita herkempääkään ihoa. IIVO The Champion -paita sopii loistavasti ulkoiluun, välikerrokseksi kylmien päivien varalle sekä jokapäiväiseen arkikäyttöön!

Materiaalina käytetyssä 100% merinovillassa on lukuisia loistavia ominaisuuksia ja se onkin yksi halutuimmista materiaaleista kylmissä ja kosteissa olosuhteissa. Merinovillan lämmöneristys on huippuluokkaa, mutta lämpimällä ilmalla merinovilla toimii myös viilentävästi, eli paidalle riittää käyttöä vuoden ympäri! Merinovilla on tunnettu myös loistavasta kosteudensiirtokyvystään: se siirtää tehokkaasti kosteutta iholta pois ja haihduttaa sen ilmaan. Merinovilla pystyy imemään jopa 30% oman painonsa verran kosteutta tuntumatta ensinkään märältä iholta. Merinovilla ei kuitenkaan kerää itseensä hajuja monien muiden kuitujen lailla ja sen raikastamiseen riittää usein pelkkä tuuletus, jolloin myös paita säästyy ylimääräisiltä pesukerroilta ja kestää pidempään.

 

Kaupan päälle Iivo Niskasen fanikortti nimmarilla!

Hinta:139.00 €149.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
L
M
S
XL
XS
XXL