Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Timberland 6IN Premium Boot black mens

Miesten Timberland nahkanilkkurit. Kenkä muotoutuu käytössä jalkasi mukaan ja on täysin vedenpitävä.

Legendaarinen Timberland 6 inch Premium on yhdysvaltalaisen Timberland-brändin tunnetuin jalkine. Lämpimällä ja suojaavalla premium-nahalla varusteltu klassikkokenkä sai alkunsa jo 1970-luvulla. Se luotiin alkujaan haastavissa olosuhteissa työskentelevien työmiesten jalkineeksi. Timberland 6 inch Premium oli kaikkien aikojen ensimmäinen vedenpitävästä nahasta valmistettu kenkä, joka piti jalat lämpiminä ja kuivina kaikissa sääoloissa – niin kosteassa syyskelissä kuin paukkupakkasellakin.

Timberland 6 inch Boot -kengästä suositun työjalkineen teki myös sen ainutlaatuinen kestävyys ja pitävä kumipohja. Vuosien saatossa Timberland 6 inch raivasi tiensä työmailta myös vapaa-ajan muotiin. Viimeistään 1990-luvulla kullankeltaisesta saapikkaasta tuli koko kansan suosikki ja katumuodin ikoni. Tänäkin päivänä Timberland 6 inch Premium -kengät ovat huippusuositut. Ne ovat täydellinen yhdistelmä ajatonta tyyliä, laatua sekä loistavia teknisiä ominaisuuksia.

Valitsemalla Timberland 6in kengät, voit luottaa niiden laatuun ja kestävyyteen! Nämä ikuiset klassikot pitävät jalkasi kuivana joka säässä.

Hinta:149.00 €220.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
42
43

Suosittelemme myös

Timberland Courma Yreur Valley YB Denim

timberlnadcourmayreur.png&width=280&height=500
Naisten Timberland nupukkinahkaiset nilkkurit. Kenkä muotoutuu käytössä jalkasi mukaan ja on täysin vedenpitävä. Supermukava jalassa, näillä jaksat mennä koko päivän! Täydellinen yhdistelmä ajatonta tyyliä ja laatua unohtamatta loistavia teknisiä ominaisuuksia.
Valitsemalla Timberland kengät, voit luottaa..
Hinta: 149.00 €220.00 €

Timberland 6IN Premium Boot yellow mens

timberland-6_INCH_PREMIUM_BOOT-YELLOW-1.jpg&width=280&height=500
Miesten Timberland nahkanilkkurit. Kenkä muotoutuu käytössä jalkasi mukaan ja on täysin vedenpitävä.
Legendaarinen Timberland 6 inch Premium on yhdysvaltalaisen Timberland-brändin tunnetuin jalkine. Lämpimällä ja suojaavalla premium-nahalla varusteltu klassikkokenkä sai alkunsa jo 1970-luvulla. Se luotiin..
Hinta: 149.00 €220.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »