Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

ELECTROLUX PQ91-40GG VARSI-IMURILECTROLUX PQ91-40GG VARSI-IMURI

Ota. Käytä. Valmis. Luotettavaa suorituskykyä Kevyt ja tehokas 2 in 1 -pölynimuri helppoon siivoukseen.   Grab & Go -lataus Tartu vain kahvaan ja aloita siivous Liukuu helposti latauksesta käyttöön ja takaisin lataukseen.   Ei tehon heikentymistä. Täydellisen tasainen suorituskyky loppuun saakka* Täydellinen suorituskyky koko puhdistuksen ajan, vaikka pölysäiliö täyttyisi* *mitattu DMT (vakiotesti) -pölyllä täytetyllä pölysäiliöllä standardin IEC 5.1, 5.7 ja 5.9 mukaisesti maksimiteholla   Täydellinen suorituskyky*- puolet hiljaisemmin** Alhaisempi äänitaso** Maksimaalinen äänenvaimennus tasaisen ilmavirtauksen ja vaimennetun ilmanpoiston ansiosta. ** Käsi-imurin muotoilu alentaa äänitehon puolet pienemmäksi. 3 dB(A) alhaisempi taso verrattuna tavallisiin käsi-imurimalleihin (esim. ERGORAPIDO ®), mitattu ISO 3743 standardin mukaisesti.   Huippupitkä käyttöaika Keskeytyksettömään siivoukseen Jopa 50 minuutin käyttöaika (Min-tila)   Harjarullan puhdistus Nopea harjarullan puhdistustoiminto Poistaa kaikki hiukset ja kuidut helposti yhdellä pedaalin painalluksella.   Pitkä kahva mattojen ja lattian imurointiin Pyörivä ja helposti puhdistettava suulakeharja Varsiosan suulakkeessa sijaitseva pyörivä harjarulla on optimoitu sekä koville pinnoille että matoille. Se auttaa puhdistamaan lattiat tehokkaasti. Rullan irrottaminen tapahtuu vaivattomasti ilman työkaluja. Runtime (m) 50 Dust capacity 0,3 

Ota. Käytä. Valmis.

Kevyt ja tehokas 2 in 1 -pölynimuri helppoon siivoukseen.
Grab & Go -lataus
Liukuu helposti lataustelineestä käyttöön ja takaisin lataukseen.
Ei tehon heikentymistä.
Täydellinen suorituskyky koko puhdistuksen ajan, vaikka pölysäiliö täyttyisi* *
mitattu DMT (vakiotesti) -pölyllä täytetyllä pölysäiliöllä standardin IEC 5.1, 5.7 ja 5.9 mukaisesti maksimiteholla
Täydellinen suorituskyky*- puolet hiljaisemmin**
Maksimaalinen äänenvaimennus tasaisen ilmavirtauksen ja vaimennetun ilmanpoiston ansiosta. **
 Käsi-imurin muotoilu alentaa äänitehon puolet pienemmäksi. 3 dB(A) alhaisempi taso verrattuna tavallisiin käsi-imurimalleihin (esim. ERGORAPIDO ®), mitattu ISO 3743 standardin mukaisesti.
Huippupitkä käyttöaika
Jopa 50 minuutin käyttöaika (minimiteholla)
Harjarullan puhdistus
Poistaa kaikki hiukset ja kuidut helposti yhdellä pedaalin painalluksella.
Ominaisuudet
  • Pestävä suodatin
  • Sykloninen suodatusjärjestelmä
  • Pyörivä ja helposti puhdistettava suulakeharja
  • BrushRollClean™-teknologia
  • Litium-akku
Hinta:299.00 €349.00 €

Suosittelemme myös

VOLTA UEG41IW PÖLYNIMURI

VOLTA_UEG41IW.Png&width=280&height=500
VOLTA UEG41IW PÖLYNIMURI
Suorituskykyinen ja hyvin varusteltu, kompakti imuri. DustPro™-lattiasuulake puhdistaa tehokkaasti sekä kovat lattiat että mattopinnat. Pölynpoistokyky kovalta lattialta A-luokkaa. Ergonominen muotoilu, tukeva kantokahva, kiertokytkimellä säädettävä tehotaso ja teleskooppisesti..

Tuote: 7332543556328

Hinta: 99.00 €119.00 €

ELECTROLUX EUOC92IW PÖLYNIMURI

EUOC92IW_01.png&width=280&height=500
UltraOne imurin puhdistuskyky on huippuluokkaa ja käyttömukavuus ylivoimainen. Erittäin hiljainen ja miellyttävä ääni vain 65 dB(A). Isot, pehmeät pyörät on laakeroitu ja imuri seuraa joustavasti ja tasaisesti käyttäjää. Allergy Plus -suodatin puhdistaa poistoilman pienimmätkin hiukkaset. Mukana kolmitoiminen..
Hinta: 289.00 €299.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »