Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Polar M600Urheiluälykello

Polar M600
GPS-älykello urheiluun
Powered by
Android Wear™

Vedenkestävä Polar M600 on Android Wear -älykello, joka on suunniteltu aktiiviseen elämäntapaan ilman kompromisseja – urheiluun sopiva älykello älykkäiltä urheilukellojen tekijöiltä. #NowYouCan

Parhaat puolet molemmista

Polar M600 on urheiluun optimoitu Android Wear ™ -älykello, jossa yhdistyvät Polarin parhaat urheiluominaisuudet sekä Android Wearin™ älykellosovellukset. Kuuntele musiikkia offline-tilassa, navigoi Google Mapsin avulla, seuraa ympärivuorokautista aktiivisuutta, mittaa sykettä ranteesta, tarkkaile nopeutta sisäänrakennetulla GPS:llä – urheiluälykello mahdollistaa kaiken tämän. Paras älykello sinulle, joka haluat entistä älykkäämpää urheilua.

Polar M600 yhdistää Android Wearin käytännöllisyyden ja Polarin tehokkaat urheilutoiminnot. Ota kaikki irti joka päivä, missä sitten oletkin – toimistolla, uima-altaalla tai tekemässä uusia ennätyksiä.

Valmis kun sinäkin olet

Polar M600:ssa on Polarin oma, Polar M600:lle optimoitu sykemittaus ranteesta. Polar M600:n käyttö harjoittelussa on helppoa ja mukavaa. Sinun tarvitsee vain kiristää ranneke, niin olet valmis harjoittelemaan.

Mahdollisuudet ovat rajattomat:

Sykkeenmittaus ranteesta

Sykemittarin kanssa harjoittelu on kätevämpää kuin koskaan: kiristät vain ranneketta ja aloitat harjoittelun.

Lajikohtaiset profiilit

Luo ja mukauta profiileja eri lajeja varten ja harjoittele tehokkaasti kussakin lajissa saamiesi tietojen ja ohjeiden avulla.

Ympärivuorokautinen aktiivisuusseuranta

Seuraa aktiivisuuttasi ympäri vuorokauden ja saat samalla käytännöllistä tukea päivittäisten aktiivisuustavoitteidesi saavuttamiseksi.

Uni

Seuraa automaattisesti unesi kestoa ja laatua. Tutki nukkumistapojasi Polar Flow -verkkopalvelussa ja -sovelluksessa.

Polar Flow

Ainutlaatuinen Polar Flow -palvelu tallentaa harjoitusten yksityiskohtaiset tiedot, joten voit seurata edistymistäsi ja suunnitella lisäharjoituksia nopeasti ja tehokkaasti.

Smart Coaching

Polarin ainutlaatuiset Smart Coaching -ominaisuudet antavat tarkkaa tietoa suorituskyvystäsi eri osa-alueilla ja ohjeita sen parantamiseen.

Vedenkestävä

Polar M600 on vedenkestävä (sopii uintiin, vesitiivis 10 metrin syvyyteen, suojausluokka IPX8).

Integroitu GPS

Polar M600:ssa on nopea ja tarkka GPS-toiminto, jonka avulla näet nopeutesi, kulkemasi matkan ja reitin.

Yhteensopivat sensorit

Polar M600 on yhteensopiva Polar H7 -sykesensorin kanssa.

Smart coaching

Aktiivisuusopas

Kertoo, kuinka aktiivinen olet ollut päivän aikana, ja antaa käytännöllisiä vinkkejä päivittäisen aktiivisuustavoitteesi saavuttamiseen.

Aktiivisuuden vaikutus

Antaa palautetta päivittäisestä, viikoittaisesta ja kuukausittaisesta aktiivisuudestasi ja näyttää, miten aktiivisuutesi auttaa sinua pysymään terveenä.

Älykkäät kalorit

Laskee poltettujen kalorien määrän painosi, pituutesi, ikäsi, sukupuolesi, henkilökohtaisen maksimisykkeesi (HRmax) ja harjoituksesi tehokkuuden perusteella.

Harjoituksen vaikutus

Antaa motivoivaa palautetta ja havainnollistaa harjoituskerran vaikutuksen heti harjoittelun jälkeen.

Running Program

Harjoittele juoksutapahtumaa varten Polar Flow'n henkilökohtaisen ja mukautuvan harjoitussuunnitelman avulla. Valitse tavoitteeksi 5 km, 10 km, puolimaraton tai maraton ja saat sinulle sopivan, kokonaisvaltaisen harjoitusohjelman, joka auttaa saavuttamaan tavoitteesi.

Juoksuindeksi

Näyttää, miten juoksusuorituksesi kehittyy.

Lajiprofiilit

Polar tarjoaa yli sata urheilulajia, joista voit valita harjoitustasi vastaavan lajin. Jokaista lajia varten on lajikohtaiset raportit ja palautteet. Kaikki lajiprofiilit perustuvat tiettyyn logiikkaan, ja niiden avulla saat tarkimmat tiedot esimerkiksi kulutettujen kalorien määrästä. Hallitse omia lajiprofiilejasi Flow-verkkopalvelussa.

Käyttöjärjestelmä

Android Wear™
Yhteensopivuus Älypuhelimet, joissa on Android 4.3 tai uudempi tai iPhone 5 tai uudemmat iPhone-puhelimet, joissa on iOS 8.2 tai uudempi
Suoritin MediaTek MT2601, kaksiytiminen 1,2 GHz:n suoritin, joka perustuu ARM Cortex-A7:ään
Muisti 4 Gt sisäistä tallennustilaa + 512 Mt RAM-muistia
Näyttö 1,30 tuumaa, 240 x 240 pikseliä, 260 pistettä tuumalla, taustavalaistu TFT-näyttö, Corning® Gorilla® Glass 3
Akku 500 mAh
Akun kesto 2 päivää / 8 tuntia harjoittelua (Android-puhelimeen liitettynä), 1 päivä / 8 tuntia harjoittelua (iPhoneen liitettynä)
Sykesensori Optinen sykkeen mittaus 6 LEDillä
Sensorit Kiihtyvyysanturi, ympäristön valoisuuden tunnistus, gyroskooppi, värinämoottori, mikrofoni
Vesitiiviys Voi käyttää uidessa, vesitiivis 10 metrin syvyyteen, suojausluokka IPX8
Paino 63 g
Liitettävyys Bluetooth® 4.2 Wi-Fi 802.11 b/g/n
Mitat 45 x 36 x 13
Fyysiset painikkeet 2 painiketta: virtapainike ja etupainike nopeaan harjoittelun hallintaan
Rannekkeet Silikonia
Paikannus GPS ja Glonass
Käyttöliittymän kielet englanti, espanja, portugali, ranska, hollanti, saksa, italia, puola, venäjä, kiina (kantoninkiina, mandariinikiina), japani, indonesia, korea, thai

Tuote: SS022658000

Hinta:299.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
Musta
Valkoinen