Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

JBL Bar 2.1 Deep Bass soundbar-järjestelmäOhuemmaksi suunnitellussa, toiminnoiltaan monipuolisessa ja helppokäyttöisessä JBL Bar 2.1: ssä Dolby Digital- sekä JBL Surround Sound -tekniikat, 300 watin teho ja langaton 6,5 tuuman subwoofer tuovat tasapainoisen äänen ja uskomattoman bassotoiston elokuviin, musiikkiin ja videopeleihin. Laite on monipuolinen sanan kaikissa merkityksissä. Sen HDMI-sisääntulo ja AUX- sekä USB-liitännät kasvattavat liitettävän viihteen valikoimaa. Sen Bluetooth-yhteys takaa laitteiden helpon langattoman liittämisen. Lisäksi kaiuttimessa on JBL SoundShift -tekniikka, joka mahdollistaa äänilähteen välittömän vaihtamisen TV: stä matkapuhelimeen tai tablettiin. Voit myös ohjata soundbaria televisiosi kaukosäätimellä. JBL Bar 2.1 on laite, jonka laatu nostaa soundbar-kaiuttimien rimaa ylemmäs.

 • Nauti JBL-äänentoistosta 300 watin teholla
  300 watin teho takaa loistavan äänentoiston elokuville ja musiikille.
 • JBL Surround Sound -äänentoisto herättää elokuvat henkiin
  Koe elokuvien ääniraita eloisana JBL Surround Soundilla ilman ylimääräisten johtojen tai kaiuttimien aiheuttamaa sotkua.
 • Langaton subwoofer sävykkääseen ja syvään bassotoistoon
  Nauti sävykkäästä sekä syvästä bassotoistosta ja helposta asettelusta ilman johtosotkuja.
 • Langatonta musiikin suoratoistoa Bluetooth-yhteyden avulla
  Suoratoista kaikki musiikkisi langattomasti mistä tahansa mobiililaitteesta.
 • Yhdistä laitteesi HDMI-sisään- ja -ulostulon (ARC) avulla
  Yhdistä laitteesi ja yksinkertaista kotisi viihdekeskusta.
 • Toimii televisiosi kaukosäätimellä
  Tämä JBLn soundbar-kaiutin on suunniteltu siten, että sitä voidaan käyttää monien suosituimpien televisiomerkkien kaukosäätimillä. Voit siis käyttää televisiosi nykyistä kaukosäädintä sekä television että soundbar-kaiuttimen ohjaamiseen.

Vapauta teho

Täytä koko huone äänellä. Vaikuttava 300 W järjestelmän kokonaisteho antaa sinulle hallinnan. Elokuvasi ja musiikkisi eivät ole koskaan kuulostaneet yhtä hyviltä.

Ympäröi itsesi äänellä

JBL Surround Sound herättää elokuvat, urheilun ja musiikin välittömästi eloon. Päivitä televisiosi mukaansatempaavaan äänikokemukseen ilman ylimääräisiä johtoja tai kaiuttimia.

Kaikki bassosta

Miksi vain kuuntelisit bassoa, kun voit kokea sen? 6,5” langaton subwoofer tuottaa syvältä kouraisevan äänikokemuksen.

Hinta:349.00 €449.00 €

Suosittelemme myös

Kojerasia upotettava 2-osainen

21102.160x0.jpg&width=280&height=500
2-osainen upotettava kojerasia, valmistettu halogeenittomasta materiaalista. Täyttää hehkulankatestin standardin IEC 60695-2-1 (850°C). Sähkönumero 1140206 Toimittajan tuotenumero 1 21102 Materiaali HDPE Hyväksynnät CE EAN 6438140211026..

Tuote: 1140206

Hinta: 6.00 €

Highline LED alasvalo SPOT 6X3W 3K AL 350mA

highline_spot_teholed.jpg&width=280&height=500
Spot-kohdeledvalo soveltuu monenlaisiin käyttöpaikkoihin säädettävyyden sekä linssillisen asennusosan ansiosta. Spot ledvalo voidaan asentaa myös kosteisiin tiloihin kuten kylpyhuoneisiin, parvekkeelle ja terassille tai vaikka talon räystään alle. Spot-sarjaan on mahdollisuus lisätä 1-2 kpl ledejä myös..

Tuote: 4106921

Hinta: 178.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »