Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

JBL Bar 2.1 Deep Bass soundbar-järjestelmäOhuemmaksi suunnitellussa, toiminnoiltaan monipuolisessa ja helppokäyttöisessä JBL Bar 2.1: ssä Dolby Digital- sekä JBL Surround Sound -tekniikat, 300 watin teho ja langaton 6,5 tuuman subwoofer tuovat tasapainoisen äänen ja uskomattoman bassotoiston elokuviin, musiikkiin ja videopeleihin. Laite on monipuolinen sanan kaikissa merkityksissä. Sen HDMI-sisääntulo ja AUX- sekä USB-liitännät kasvattavat liitettävän viihteen valikoimaa. Sen Bluetooth-yhteys takaa laitteiden helpon langattoman liittämisen. Lisäksi kaiuttimessa on JBL SoundShift -tekniikka, joka mahdollistaa äänilähteen välittömän vaihtamisen TV: stä matkapuhelimeen tai tablettiin. Voit myös ohjata soundbaria televisiosi kaukosäätimellä. JBL Bar 2.1 on laite, jonka laatu nostaa soundbar-kaiuttimien rimaa ylemmäs.

 • Nauti JBL-äänentoistosta 300 watin teholla
  300 watin teho takaa loistavan äänentoiston elokuville ja musiikille.
 • JBL Surround Sound -äänentoisto herättää elokuvat henkiin
  Koe elokuvien ääniraita eloisana JBL Surround Soundilla ilman ylimääräisten johtojen tai kaiuttimien aiheuttamaa sotkua.
 • Langaton subwoofer sävykkääseen ja syvään bassotoistoon
  Nauti sävykkäästä sekä syvästä bassotoistosta ja helposta asettelusta ilman johtosotkuja.
 • Langatonta musiikin suoratoistoa Bluetooth-yhteyden avulla
  Suoratoista kaikki musiikkisi langattomasti mistä tahansa mobiililaitteesta.
 • Yhdistä laitteesi HDMI-sisään- ja -ulostulon (ARC) avulla
  Yhdistä laitteesi ja yksinkertaista kotisi viihdekeskusta.
 • Toimii televisiosi kaukosäätimellä
  Tämä JBLn soundbar-kaiutin on suunniteltu siten, että sitä voidaan käyttää monien suosituimpien televisiomerkkien kaukosäätimillä. Voit siis käyttää televisiosi nykyistä kaukosäädintä sekä television että soundbar-kaiuttimen ohjaamiseen.

Vapauta teho

Täytä koko huone äänellä. Vaikuttava 300 W järjestelmän kokonaisteho antaa sinulle hallinnan. Elokuvasi ja musiikkisi eivät ole koskaan kuulostaneet yhtä hyviltä.

Ympäröi itsesi äänellä

JBL Surround Sound herättää elokuvat, urheilun ja musiikin välittömästi eloon. Päivitä televisiosi mukaansatempaavaan äänikokemukseen ilman ylimääräisiä johtoja tai kaiuttimia.

Kaikki bassosta

Miksi vain kuuntelisit bassoa, kun voit kokea sen? 6,5” langaton subwoofer tuottaa syvältä kouraisevan äänikokemuksen.

Hinta:349.00 €449.00 €

Suosittelemme myös

Röhnisch Miko Long Sleeve White

233169_0010_01.jpg&width=280&height=500
Pitkähihainen treenipaita, jonka yläosassa ja hihoissa tyylikästä ja funktionaalista verkkokangasta ilmanvaihdon parantamiseksi. Valmistettu kierrätetystä kankaasta, joka hengittää ja siirtää kosteutta pois vartalolta. Täydellinen juoksulenkille ja treeneihin silloin, kun ulkona on jo hieman viileämpää..

Tuote: 233169

Hinta: 39.95 €

SLO-10 Seinäkytkin/ Kauko-ohjain

sla_slo_10_mid.jpg&width=280&height=500
SLO-10 on radiotaajuudella toimiva ohjain jolla voidaan ohjata Johdoton LC-sarjan vastaanottimia UKO-1000, UHO-300, PKO-3500 ja PHO-300. Ohjaimen kantama ilman yhteyttä vaimentavia esteitä on n. 30 metriä. SLO-10 voidaan kiinnittää miltei mihin tahansa käyttäen mukana tulevia ruuveja tai kiinnitystarroja..

Tuote: 3563030

Hinta: 19.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »